Barna Csoport


Bemutatkozik
Szatmári Krisztina
Óvodapedagógus                                                   


Mióta dolgozol óvónőként, és miért ezt a pályát választottad?

1988 óta dolgozom óvónőként, ebben az óvodában 2001-től. Ezt a pályát azért választottam, mert szeretem a  gyerekeket.10 éves voltam mikor megszületett a húgom, és Ő indított el pedagógusi pályám felé.

Családodról beszélnél pár szót?

Párommal élek együtt egy aranyos kis kertes házban. Nagy családban nőttem fel, de sajnos nekünk még nincs gyermekünk.

 Mi a legkedvesebb része a gyerekekkel töltött napodban?

Szeretek a gyermekekkel együtt játszani, kíváncsiságukat kielégíteni, rengeteg élményt és tapasztalatot biztosítani számukra. Jól érzem magamat velük, szívesen veszek részt velük közös programokban.  

 Milyen kedves, a gyerekekhez fűződő történeted van?

Sok gyermek még a mai napig is meglátogat, vagy az óvodában vagy otthon. Továbbra is számítanak rám (pl. főzés, családi problémákban, kamaszkori problémák megbeszélésében.)

 Mivel foglalkozol szabadidődben?

Szabadidőmben nagyon szeretek biciklizni, kertészkedni, barkácsolni, kórusban énekelek, és szívesen veszek részt kreatív tanfolyamokon. 

Tudnál ajánlani tevékenységet, játékötletet, amit otthon el lehet készíteni, vagy eljátszani? Bármilyen otthoni tárgy, eszköz játékká válhat!


Tudom, minden szülő azzal a problémával küzd, hogy nincs elég ideje gyermekével játszani. A lényeg az, hogy minél több tevékenységébe be tudja vonni és sokat beszélgessenek egymással. A szeretetteljes nyugodt környezet biztosítása az alapja a gyermek kiegyensúlyozott, harmonikus fejlődésének. 

Kővári Erika
Pedagógiai asszisztens 
                                                                               

Mióta dolgozol az óvodában?

2014 januárjában kezdtem dolgozni a Bóbita óvodában dajkaként. Ekkor már elkezdtem a pedagógiai asszisztens iskolát és ebben a munkakörben 2016 októberében kezdtem.

 Családodról beszélnél pár sort?

2010-ben költöztem Budapestre Egerből. Egyedülálló anyaként nevelem 3 lány gyermekemet. 14, 21 és 22 évesek. a legnagyobb már kirepült. A középső egyetemista, a kicsi pedig általános iskolába jár. 

Mi a legkedvesebb része a gyerekekkel töltött napodban?

 Számomra nehéz erre a kérdésre válaszolni. Mindig szeretek velük lenni, viszont induljon bármi nehézséggel a napom, ők mindig feldobják mikor megérkezem a csoportszobába hozzájuk. Nagy mosollyal és öleléssel üdvözölnek.

Milyen kedves, a gyerekekhez fűződő történeted van?

 Nagyon jól esik az amikor a már elballagott gyermekek visszajönnek látogatóba hozzám, vagy az utcán összefutva nagy mosollyal köszönnek és mesélnek magukról.

Mivel foglalkozol szabadidődben?

Szabadidőmben szeretek olvasni, masszírozni és fociedzés szervezésében, megtartásában és edzőtáborok lebonyolításában segédkezni. Saját gyermekkel hétvégi programokon részt venni.


Csoportos dajka
Iszkaicz Natália

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon barátságos a Barna csoport szobája. Köszönet Kriszta néninek,Anikó néninek és Nati néninek a kellemes hangulat megteremtéséért.

Köszönettel: Kenessey Mónika ( Tóth Zsombor )